ყველაზე ჭკვიანი – ლევან აბაშიძე

Our student Levan Abashidze is the smartest

2013 წლის რუსთავი 2-ის პროექტ “ყველაზე ჭკვიანის” გამარჯვებული გახდა ქართულ-ამერიკული უმაღლესი სკოლის მოსწავლე ლევან აბაშიძე. აღსანიშნავია, რომ საუკეთესო ათეულში მხოლოდ ერთი კერძო სკოლის მოსწავლე მოხვდა და ჩვენთვის ორმაგად სასიხარულოა, რომ საბოლოო გამარჯვება სწორედ ჩვენმა მოსწავლემ მოიპოვა. კომპანია “LG”-მ “ყველაზე ჭკვიანი” მოსწავლე ყველაზე “ჭკვიანი ტელევიზორით” დააჯილდოვა, ხოლო გრიგოლ რობაქიძის სახელობის უნივერსიტეტმა დიდი ბრიტანეთის ინგლისური ენის შემსწავლელი საზაფხულო სკოლის კურსით.

Levan Abashidze, student of Georgian-American High School became the winner of Rustavi 2 Project “Kvelaze Chkviani” (Intellect Contest) for the year 2013. It is worth to mention that there was only one private school represented in among the ten finalists. Thus it is especially favorable that our student became a winner. Company “LG” awarded the winner with a “smart television”; Grigol Robakidze University will finance our winner for participating in English Language summer school in Great Britain.

დაგვიკავშირდით

• გ. ჭყონდიდელის ქუჩა 18

• ნინო რამიშვილის 6

• ი. ჭავჭავაძის გამზ. 2 ჩიხი N 5                                                                    (შეს. ჭავჭავაძის გამზ. 21)